Košarkaš Partizana Zek Ledej izjavio je za Basketnjuz da je odluku da potpiše novi ugovor sa beogradskim klubom doneo i zbog toga što je to prethodno uradio i kapiten Kevin Panter.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

PARTIZAN-KK
Foto: Pixabay

Američki krilni centar je početkom jula potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

“Najvažnije je da sam na mestu koje je najbolje za mene i gde ću pobeđivati. Stvari koje ja radim na parketu se ne pojavljuju u statistici. Hoću da sam tamo gde mogu da budem pravi ja, da radim svoj posao i da ne radim ono što nije moje”, kazao je Ledej.

“Imao sam mnogo ponuda u toku leta. Mnogo različitih klubova me je tražilo, ali na kraju sam blagosloven da mogu da budem u toj situaciji. Blagoslov je što sam stigao dovde jer je bilo mnogo napornog rada”, istakao je Ledej. Naglasio je da mu je vrlo bitno što je u ekipi ostao i Kevin Panter.

“To što je Kevin ostao je bila velika stvar. Ja sam znao da će to da se desi jer smo dobri prijatelji. To je imalo uticaj na moju odluku. Pogledao sam koje imam ponude, kakve su situacije. Rekao sam sebi ok imam Kevina tu, izgradili smo kulturu ovde. Kada smo došli, sve je bilo novo. Nije bilo popularno. Mi smo došli i gradili kulturu od prvog dana. Pomagali smo mladima, da shvate šta donose timu i trudili se da budemo najbolji što možemo. Dobro je bilo videti da je Kevin dobio ono što je zaslužio i to je sigurno igralo ulogu u mojoj odluci”, zaključio je Ledej.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: