Podeli vest

Pop pevačica Madona danas se prvi put oglasila nakon što je nedavno hospitalizovana zbog ozbiljne bakterijske infekcije, poručivši da je “na putu oporavka”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

madona
Foto: Tanjug/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

“Hvala vam na pozitivnoj energiji. Osetila sam vašu ljubav. Na putu sam oporavka i zahvalna sam za sve blagoslove u mom životu”, navela je Madona na društvenim mrežama. Ona je dodala da je prvo pomislila na svoju decu kada se probudila u bolnici.

“Druga misao bila je da ne želim da razočaram nikoga ko je kupio kartu za moju turneju. Takođe, nisam želela da razočaram ljude koji su neumorno radili sa mnom poslednjih meseci. Mrzim da razočaram bilo koga”, napisala je pop pevačica. Naglasila je da joj je sada fokus na zdravlju i na tome da ojača.

“Uveravam vas, vratiću se što pre. Trenutni plan je da odložimo turneju u Severnoj Americi i da počnemo u oktobru u Evropi. Zahvalna sam na brizi i podršci”, navela je Madona. Pevačica je u junu hitno prebačena u bolnicu, nakon što je pronađena bez svesti, a zatim je intubirana na intenzivnoj nezi najmanje jednu noć pre nego što je cev uklonjena.

Bilo je planirano da Madonina svetska turneja u trajanju od 84 dana počne 15. jula u Rodžers areni u Vankuveru.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: