Podeli vest

Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu dostavljen je izveštaj o postupanju policijskih službenika Policijske uprave za grad Beograd, zajedno sa izjavom M.K. – majke K.K. koji je u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” počinio masovno ubistvo.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ

M.K. je dala izjavu u policiji na osnovu naredbe tužilaštva, a u cilju utvrđivanja da li se u njenim radnjama stiču zakonska obeležja krivičnog dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Po prijemu izveštaja, spisi predmeta su danas dostavljeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu radi spajanja sa predmetom u kom se u tom tužilaštvu vodi istraga protiv V.K. – oca maloletnog K.K. zbog krivičnog dela teška dela protiv opšte sigurnosti, imajući u vidu da između krivičnih dela koja im se stavljaju na teret postoji međusobna veza i delimično isti dokazi, te je celishodno da se vodi jedinstveni postupak.

Sumnja se da je K.K. iz očevog pištolja 3.maja u OŠ “Vladislav Ribnikar” ubio osam vršnjaka i čuvara te škole, a ranio još seest ljudi od kojih je jedna devojčica umrla nekoliko dana kasnije.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: