Podeli vest

Kompanija Majkrosoft najavila je danas da će 26. septembra lansirati ažuriranu verziju programa Windows 11.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

mikrosoft
Foto: Pixabay

Kako je navedeno u saopštenju, nova verzija predstavlja značajan korak napred u svetu računarstva vođenog veštačkom inteligencijom, koja će korisnicima pružiti visoko personalizovano iskustvo u korišćenju računara.

Poboljšanja veštačke inteligencije su integrisana u Windows aplikacije poput Paint i Photos, a ostale nove funkcije uključuju više načina za snimanje sadržaja ekrana, razne nadogradnje za Clipchamp, Notepad i Outlook, navode iz Majkrosofta.

Takođe, Majkrosoft je najavio uvođenje nove ere veštačke inteligencije integracijom Majkrosoft Kopilot-a, dizajniranog tako da transformiše način interakcije ljudi sa tehnologijom, koristeći čet interfejs i jezičke modele, omogućavajući korisnicima da komuniciraju sa tehnologijom svakodnevnim govorom, a da sa druge strane dobijaju inteligentne odgovore i radnje koje su u skladu sa kontekstom.

Majkorosoft Kopilot će od 26. septembra postati dostupan u sledećoj verziji Windows 11, a dostupnost će se proširiti na Bing, Edge i Majkrosoft 365 Kopilot, koji će biti opšte dostupan za poslovne korisnike od 1. novembra 2023, zajedno sa Majkorosoft 365 Čet.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: