Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali objavio je da je danas sa predstavnicima nadležnih preduzeća, institucija i izvođača radova održan još jedan u nizu operativnih sastanaka koji se tiču izgradnje nacionalnog stadiona i novog sajma.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

mali
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ARHIVA

“Kada se radi o ovako velikim projektima, mnogo je veći posao koji treba da uradite pre samog početka izgradnje, a pre svega u smislu svih pravnih i proceduralnih stvari, dobijanja neophodnih dozvola itd”, napisao je Mali na svom nalogu na Instagramu.

Dodao je da zato misli da je već urađen veliki posao i da očekuje da nakon nasipanja terena i izgradnje infrastrukture, krene i sama izgradnja objekata.

“Kao što smo izgradili Beograd na vodi, tako ćemo završiti i ove velike projekte, koji će promeniti lice našeg grada, ali i omogućiti našoj zemlji da bude domaćin nekih velikih sportskih i kulturnih manifestacija. Ponosan sam i što uprkos krizi koja traje već nekoliko godina, nismo odustali ni od jednog projekta i što uspevamo da radimo, gradimo i idemo dalje”, napisao je Mali.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: