Podeli vest

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Jadran Malkovič koji je govorio o svojoj ulozi u drugoj sezoni serije “Azbuka našeg života”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Malkovič je rekao da je deo stvari koje se dešavaju u nastavku serije direktno povezan sa odlukama i stvarima koje su se desile u prvoj sezoni.
“Ima tu i novih dešavanja koje stvaraju veliku tenziju, koje nemaju vezu sa tim”, dodao je Malkovič.


Prema njegovim rečima, u drugoj sezoni njegov lik Uroša započinje novi porodični život, jer pored dvoje odrasle dece ima malu bebu.
“Nova situacija je da počinje sve iz početka, kao da je seo u vremeplov i vratio se tridesetak godina nazad. To nosi samo po sebi izazove”, rekao je glumac.


Malkovič je dodao da “mnoge stvari koje se dešavaju Urošu u drugoj sezoni nemaju direktne veze sa njegovim odlukama, jednostavno našao se u njima”.
“U prvoj sezoni većina stvari je direktno povezano sa time kao se ponašao. U drugoj se definitivno okreće više porodici i prijateljima i površne stvari koje su ga vodile više nisu relevantne”, naveo je Malkovič.


Prema njegovim rečima, u Uroševom životu “situacije je zaista ozbiljna na više frontova”, u ličnom životu i na poslovnom planu, i “u ovom periodu se radi o životu i smrti”.


Malkovič je ocenio da će gledaoce privući drugoj sezoni to što su i dalje iskreni o tome šta pričaju, i što to rade “sa puno duše i uno srca”.
“Sve što smo prikazali u drugoj sezoni su istiniti događaji. To su stvari koje se dešavaju nažalost svakodnevno “, naveo je Malkovič.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: