Podeli vest

Australijska glumica Margo Robi saopštila je da nije uznemirena što nije nominovana za Oskara za glavnu glumicu u filmu “Barbi”, budući da je cilj projekta bio da “utiče na kulturu”, te da smatra uspeh filma “najvećom nagradom”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Tanjug/Warner Bros. Pictures via AP

“Zašto biste se osećali tužno ako znate da ste blagosloveni. Nameravali smo da uradimo nešto što će promeniti kulturu i napraviti neku vrstu uticaja. Urađeno je mnogo više nego što smo ikada sanjali. To je zaista najveća nagrada,” saopštila je Robi.


Robi je sugerisala da je više uznemirena zbog toga što režiserka filma Greta Gervig nije dobila nominaciju za Oskara za režiju, dok jeste bila nominovana za najbolji adaptirani scenario, piše BBC.


Osim fanova filma, glumci Amerika Ferera i Rajan Gosling, koji su dobili nominacije za najbolje sporedne uloge, izrazili su razočaranje što Margo Robi i Greti Gervig nije odata počast.


“Nema Kena bez Barbi, a nema filma ‘Barbi’ bez Grete Gervig i Margo Robi”, rekao je Gosling, koji je u filmu igrao Kena.


Film je dobio osam nominacija za Oskara, uključujući za najbolji film, najboljeg sporednog glumca i najbolju sporednu glumicu.
“Barbi” je zaradila 1,38 milijardi dolara na blagajnama širom sveta.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: