Podeli vest

Marin je izrazio zadovoljstvo što ponovo ima priliku da pomogne klubu, ali i istakao da su i sada ciljevi na najvišem mogućem nivou.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

zvezda
Foto: Pixabay

Nekadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin danas je zvanično preuzeo funkciju šefa skauting službe crveno-belih, saopšteno je na sajtu kluba.

Marin je izrazio zadovoljstvo što ponovo ima priliku da pomogne klubu, ali i istakao da su i sada ciljevi na najvišem mogućem nivou.

“Nisam razmišljao na ovaj način dok sam bio fudbaler. Mnogo sam srećan što sam dobio priliku da u ovoj ulozi dođem u Crvenu zvezdu i da pomognem klubu. Naravno, kao i dok sam bio igrač, uvek postavljam najviše ciljeve. Mislim da u lepom trenutku dolazim u klub, što će mi dodatno olakšati da ispunim ciljeve i pomognem klubu na pravi način”, izjavio je Marin za klupski sajt.

Već nekoliko meseci Marin sarađuje sa sportskim sektorom kluba, kao i sa sportskim direktorom Mitrom Mrkelom i pomaže pri pronalaženju adekvatnih pojačanja.

“Već nekoliko meseci smo u kontaktu. Radimo zajedno i za ovaj prelazni rok tražimo prave igrače. Pomažem generalnom direktoru i siguran sam da ćemo svi biti zadovoljni i da će ovaj prelazni rok biti uspešan za nas”.

Marin je naglasio d aje cilj za narednu sezonu jasan – plasman u Ligu šampiona.

“Druga dupla kruna u nizu, to je veliki uspeh. Nadam se, kao i svi navijači, da ćemo se predstojeće sezone kvalifikovati u Ligu šampiona. To bi bio veliki uspeh, da se nakon nekoliko sezona bez Lige šampiona ponovo vratimo tamo gde pripadamo. Naravno, pored toga, cilj je da i naredne sezone osvojimo sve”, poručio je Marin.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: