Podeli vest

Vlasnik platforme X Ilon Mask, odlučio je da organizuje aukciju predmeta vezanih za prošlost ove kompanije, koja je dugo godina bila poznata pod imenom Tviter.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Twitter
Foto: Pixabay

Na aukciji se nudi 584 predmeta, a među njima su znakovi Tvitera koji su nekad visili na zgradi ove firme, kao i stolovi za kafu, ogromni kavezi za ptice ili ulja na platnu, prenosi BBC. Jedan od znakova Tvitera sa poznatim logom plave ptice je i dalje pričvršćen na zgradi kompanije u San Francisku, ali i on je stavljen na aukciju.

U ponudi su i desetine stolova i stolica, di-džej kabina i dovoljno muzičkih instrumenata za opremanje benda.

Aukcija je nazvana “Ribrending Tvitera: Onlajn aukcija suvenira, umetničkih dela, kancelarijskih potrepština i mnogih drugih stvari!”

Na aukciji će se naći i dve uljane slike fotografija koje su postale čuvene na Tviteru.

Prva je selfi glumice Elen Dedženeris na dodeli Oskara 2014. godine na kome se vidi mnoštvo holivudskih zvezda kao što su Bredli Kuper, Meril Strip, Kevin Spejsi ili Dženifer Lorens.

Drugi je fotografija bivšeg predsednika SAD Baraka Obame kada je ponovo izabran na ovu funkciju u novembru 2012. godine, a na njoj grli svoju suprugu Mišel. Aukcija počinje 12. septembra i završava se dva dana kasnije.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: