Podeli vest

Zvezda PSG-a, Kilijan Mbape prolazi kroz krizu u svojoj karijeri i u poslednje četiri utakmice nije postigao gol. Neki mediji uzrok problemima vide u noćnom životu, dok drugi smatraju da ima pravo na kratak predah.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

mbape
Tanjug/AP Photo/Christophe Ena/File

RMC Sport smatra da je su za lošu igru Mbapea krivi razlozi van terena.

“Dok Mbape postaje veliki lider, on je lider najvećeg razuzdanog života u Parizu trenutno. Obratite pažnju na reputaciju koju on stiče u Parizu među svim ljudima koji ga sreću i govore o tome!” napisao je RMC Sport.

Ipak, Didije Dešamp je u posljednjem obraćanju javnosti poručio kako stoji iza svoje zvezde te uverava sve kako nije zabrinut.

“Možda nije u najboljoj formi kao inače, muči ga efikasnost, a kada pričamo o igraču kao što je on to se odmah vidi – objasnio je Dešamp i usput dodao kako je Mbape, bez obzira na svoju krizu, u nekim segmentnima svoje igre ipak napredovao.

“Uz sve što je prošao ovog leta, ima pravo na nešto slabije razdoblje u kojem je malo manje dobar ili manje efikasan”, rekao je Dešamp.

Sledeće nedelje Mbape će imati dve prilike da se “otrzni” i zatrese mrežu, a da li će u tome uspeti, ostaje da se vidi

@leyaszaumta He loves his vacations 😅 #mbappe#football#mbapi#france#paris#psg#mbappelovers#french#fyp ♬ son original – yuyun


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: