Podeli vest

Grupa Metalika najavila je da će novi album “72 Seasons” objaviti 14. aprila 2023. godine.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

koncert
Foto: Shutersttock/ilustracija

Hevi metal grupa Metalika najavila je da će novi album “72 Seasons” objaviti 14. aprila 2023. godine, kog će promovisati svetskom turnejom koja će sa 46 koncerta obići 22 grada.

“Završili smo snimanje u našem štabu i stiže vam naš 12. album. Prošlo je šest godina od ‘Hardwired…To Self Destruct’ i mislimo da je vreme za novu muziku. 12 pesama i preko 77 minuta”, saopštila je Metalika.

Kao najavu novog albuma, kog je producirao Greg Fidelmen sa gitaristom i pevačem Džejmsom Hetfildom i bubnjarem Larsom Ulrihom, Metalika je objavila spot “Lux Aeterna”.

Objašnjavajući naziv albuma, Hetfild je rekao da “prvih 18 godina naših života oblikuje naše istinske ili lažne sopstvenosti”, dodavši da su nam koncept “ko smo” rekli naši roditelji i da je moguće ograničavanje oko toga kakva smo vrsta ličnosti.

“Mislim da je najzanimljiviji deo toga nastavljanje proučavanje tih osnovnih ubeđenja i kako to utiče na naše sagledavanje sveta danas.

Mnogo naših odraslih iskustava je oponašanje ili odgovor na ta iskustva detinjstva. Zarobljenici detinjstva ili oslobađanje od stega koje nosimo”, objasnio je Hetfild.

Metalika je objavila i datume “M72” svetske turneje koja će idućeg proleća u Evropi obuhvatiti Amsterdam, Paris, Hamburg i Geteborg, a potom tokom 2024. Minhen, Helsinki, Kopenhagen, Varšavu i Madrid.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: