Podeli vest

Mihajlović je podsetila da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će nova vlada biti formirana do kraja meseca i izrazila uverenje da će se to i realizovati u tom roku.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ZORANA MIHAJLOVIĆ
FOTO TANJUG/ MRE/ ZORAN PETROVIĆ/ ARHIVA

Potpredsednica vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je danas da još uvek ne zna da li će biti u novoj vladi i da to sada nije važno, već da je prioritet, kako je istakla, da se očuva jedinstvo, nezavisnost, mir i ekonomska stabilnost u zemlji.

Ona je za TV Prva kazala da su pred našom zemlji brojni izazovi, kako u energetskom sektoru, tako i kada je u pitanju očuvanje mira i nezavisnosti s obzirom na pretnje premijera privremenih kosovskih institucija Aljbina Kurtija i nedavnih dešavanja na severu KiM.

Mihajlović je podsetila da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će nova vlada biti formirana do kraja meseca i izrazila uverenje da će se to i realizovati u tom roku.

Ocenila je da je za Srbiju od izuzetnog značaja da se formira nova vlada, jer će tada efikasnije raditi svi resori.

“Prioritet je šta će biti zadaci i ciljevi nove vlade. Treba nam snažna i jaka vlada koja će da nas vodi i brine o svakom građaninu naše zemlje. Idu teški dani koje mi treba nekako zajedno da prođemo”, poručila je Mihajlović.

Na pitanje da li su joj naštetile kritike da je strani špijun, da uništava srpsku energetiku, kao i da je lobista onih koji zarađuju na zelenoj energiji ministarka je rekla da je važno ko upućuje te kritike i da na osnovu toga treba da bude doneta procena ko je u pravu.

Zaključila je da oni koji je kritikuju nisu vredni da se ona preispituje i brine.

“Znam šta stoji iza mene, znam šta jesam i imam neke svoje ciljeve u životu, pre svega u profesionalnom smislu”, kazala je Mihajlović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: