Podeli vest

Zbog kiše i grmljavine na celoj teritoriji Srbije na snazi je narandžasti meteoalarm, što znači da vreme može biti opasno.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

kiša
Foto: Pixabay

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je upozorenja da se u celoj Srbiji očekuju vremenske nepogode, a na snazi je narandžasti meteoalarm.

RHMZ upozorava da se u Srbiji danas očekuju vremenske nepogode. “Danas se lokalno očekuju obilne padavine i grad, u zoni pljuska i jak vetar”, saopštio je RHMZ.

Što se tiče Beograda, izdato je posebno upozorenje.

“U pojedinim delovima grada moguće su kratkotrajne vremenske nepogode praćene gradom, većom količinom padavina i jakim vetrom u zoni pljuska”, navodi RHMZ.

Zbog kiše i grmljavine na celoj teritoriji Srbije na snazi je narandžasti meteoalarm, što znači da vreme može biti opasno.

“Prognozirane su opasne vremenske pojave, a takvog su inteziteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje. Treba biti vrlo obazriv, svestan rizika i redovno informisan o detaljima očekivanih meteoroloških uslova. Pratiti savete koje daju nadležne državne službe”, saopštio je RHMZ.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: