Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović saopštio je da su “crno-beli” danas uplatili 437.600.000 dinara za namirenje poreskog duga.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

PARTIZAN-KK
Foto: Pixabay

U saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu kluba se navodi da su “crno-beli” na ovaj način započeli konačnu otplatu duga prema Poreskoj upravi, koja će biti završena u najkraćem mogućem roku.

“Nakon što smo sa Poreskom upravom uradili sravnjenje nagomilanog poreskog duga, koji datira još iz nekih vremena kada ova Uprava kluba nije bila u Partizanu, danas smo na ime izmirenja poreskog duga uplatili 437.600.000 dinara, što je približno iznosu od 3.735.500 evra”, rekao je Mijailović za zvanični sajt kluba.

“Preostali dug, Klub će izmiriti u najkraćem mogućem periodu. Ovim putem želim da se zahvalim svima koji su pomogli da uđemo u proces rešavanja ovog problema koji godinama pritiska naš klub, kao i da prikupimo novac. Takođe želim da se zahvalim i Poreskoj upravi na strpljenju. Za sada ne bih iznosio više detalja o ovoj temi, već bih to ostavio za konferenciju za medije koja će biti održana krajem meseca, nakon redovne Skupštine Partizana”, poručio je Mijailović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: