Podeli vest

Predstavnici više opozicionih lista predvođeni nosiocem liste “GG Dr Dragan Milić“ Draganom Milićem proglasili su sinoć pobedu na lokalnim izborima u Nišu.

Autor : Bilten.rs , Izvor :Tanjug

FOTO TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIĆ

Milić je na konferenciji za medije organizovanoj na Trgu Kralja Milana u Nišu, na kojoj su pored njega govorili i predstavnici lista “Biramo Niš – Đorđe Stanković” i “Dr Savo Manojlović – I ja sam Niš – Kreni-promeni“, izneo tvrdnje da je opozicija osvojila većinu, ali nije saopštio ni na osnovu kog procenta prebrojanih glasova, kao ni to koliko su procenata osvojile kandidovane liste na izborima. Milić je naglasio da neće sarađivati sa SNS u Nišu.

On je dodao da je rezultat tesan i da još uvek nisu prebrojani svi glasovi. Prema procenama Cesida i Ipsosa, a na osnovu 72 odsto obrađenog uzorka, u Nišu je lista “Aleksandar Vučić – Niš sutra”, osvojila 44,7 odsto glasova, Grupa građana “Dr Dragan Milić 24,5, “Biramo Niš – Đorđe Stanković” 15,7, “Ujedinjeni-Nada za Niš-Miodrag Stanković-Nova demokratska stranka Srbije-Niš, Moj grad-Narodna stranka-Socijaldemokratska” četiri odsto, a “Dr Savo Manojlović – i ja sam Niš – Kreni – promeni”, četiri odsto glasova.

Ruska stranka – Rusija i Niš u srcu! – Tihomir Perić osvojila je 1,3 odsto glasova i jedno mesto u niškoj gradskoj skupštini.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: