Podeli vest

Odlazeći predsednik Crne Gore Milo Đukanović se ne povlači iz politike.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Milo Djukanović Đukanović
Foto: Shutterstock

“Ne povlačim se iz politike, život sam posvetio razvoju Crne Gore”, rekao je Đukanović odgovarajući na pitanje novinara na poslednjoj konferenciji za novinare u predsedničkom mandatu održanoj u Rezidenciji na Cetinju.

Upitao je od čega da se povlačim.

“Od čega da se povlačim…Ja sam život posvetio EU razvoju Crne Gore. Ja sam odgovoran građanin i ja ću nastaviti da u tom svojstvu podržavam tu politiku. Sve što bude trebalo toj politici toj kampanji od mene će imati”, rekao je Đukanović, koji je duže od tri decenije bio na vlasti sa Demokratskom partijom socijalista.

Nakon poraza na predsedničkim izborima 2. aprila, Đukanović se povukao i sa liderske pozicije u stranci, a sutra će mu i formalno prestati mandat na čelnoj funkciji u državi. Đukanović je rekao da veruje u bolju Crnu Goru i bolju EU i poručio: “Nema večne vlasti samo je Crna Gora večna”.

On je rekao da je dezinformacija da namerava da se preseli Ujedinjene Arapske Emirate. Tamao, dodao je, žive njegovi prijatelji, koje samo povremeno posećuje.

„Crna Gora je moja celoživotna adresa. Rekao sam već čime imam nameru da se bavim dominantno i taj posao me vezuje za Crnu Goru. A ako bi se kojim slučajem odlučio da tom poslu dodam još neki posao iz biznisa, e onda je to mogućnost da se ne selite iz Crne Gore, nego da živite malo dinamičnije i da budete i na onim adresama u svetu u kojim bi se taj biznis razvijao. Pošto o tome još nisam doneo odluku, ne želim ni da prejudiciram”, kazao je Đukanović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: