Podeli vest

Miloš Milojević izjavio je da motivacija neće biti problem njegovoj ekipi u utakmici sa Napretkom.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

milojević
FOTO TANJUG / VLADIMIR SPORCIC/ARHIVA

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je danas da motivacija neće biti problem njegovoj ekipi u utakmici sa Napretkom.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra u Kruševcu od 17 časova gostuju ekipi Napretka, u okviru 27. kola Superlige Srbije.

“Gledamo da koliko god je moguće povećamo prednost iz kola u kolo. Motivacija neće biti problem za utakmicu u Kruševcu, jer igramo u fudbalskom gradu i ambijentu, mislim da možemo da odigramo dobar meč”, rekao je Milojević.

“Azarov ima šansu da se izbori za dobar status. Sviđa mi se njegov odnos, kao i energija. Normalno je da neki igrači ulaze, neki ispadaju iz forme. On je na dobrom putu da to uradi. Kada je bio u solidnoj formi, zadesio ga je problem sa virusom i nije dugo trenirao. Polako se vraća i nadam se da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolji”, istakao je trener “crveno-belih”.

Milojević se osvrnuo na kvalitete protivnika iz Kruševca.

“Pre svega imaju Matića, koji je kvalitetan igrač. Takođe i Kerkez na prekidu. Imaju naša dva momka koji su jako talentovani, Stankovića i Kneževića, znam da će biti dodatno motivisani da igraju protiv nas. Radi se o ekipi koja je za svako poštovanje, ali i kojoj su neophodni bodovi i sve sem stoprocentnog fokusa može da stvori problem na utakmici kao što je ova sutrašnja”, kazao je Milojević.

“Što se terena tiče na to sam se već navikao i nema razloga da se ponavljam. Takav je period, mart mesec, moramo da se prilagodimo. Ukoliko naš odnos bude kao i posle 30 minuta u Sremskoj Mitrovici, onda i ta podloga malo manje smeta i nije toliki problem ukoliko se prilagodimo. Svakako da bih voleo da su svi tereni kvalitetni, to bi povećalo i kvalitet fudbala. Naš posao, igrača pre svega je da se prilagode što pre”, zaključio je Milojević.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: