Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Miloš Biković koji je govorio o svojoj ulozi u ruskom filmu “Sluga 2”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

BIKOVIĆ
Foto: Shutterstock

Biković je rekao da je producentska kompanija koja je napravila prvu komediju “Sluga” (2019), koja je postala najgledaniji ruski film svih vremena, posle toga imala još jedan film koji je to nadmašio, a “sada sa ‘Slugom 2’ pokušavaju da nadmaše sami sebe treći put”.

“To znači da razmišljaju ne samo u ekonomskim okvirima, nego su našli neku zlatnu formulu kako da film ima smisla, dušu, toplinu, bude duhovit, raskošan, lep i vešto napravljen. Oni prave blokbastere sa dušom”, istakao je glumac.

Ekipa filma “Sluga 2” na čelu sa rediteljem Klimom Šipenkom se nada da će nastavak nadmašiti prvi deo, a Biković je dodao da niko u ekipi ne bi učestvovao u njegovom pravljenju da smatraju da nema “iks faktor, ono nešto, toplinu”.

Biković je je rekao da u drugom filmu ponovo igra isti lik iz “Sluge”, ali je sada ulozi pristupio na drugačiji način, i junak koji je bio razmažen, bahat i koji je trpeo radnju, postaje dobronameran i aktivan u prevaspitavanju glavne junakinje, u tumačenju Aglaje Tarasove.

“Odabrao sam da se bavim glumom zato što mi daje mogućnost da radim nešto novo, da se igram. Tako doživljavam mogućnost da budem u bestežinskom stanju, da jašem konje… Mačevanje, pucanje i svakakve stvari koje sam morao da probam, klizanje, fudbal i boks, sve je to nešto čime sam morao da se bavim zbog glume”; rekao je Biković.

Prema njegovim rečima, “učenje novih stvari čoveka održava oštrim, vitalnim i možda mlađim nego što jeste”.

Radnja “Sluge 2” dotiče epohu Napoleonskih ratova, odnosno invaziju na Rusiju 1812. godine, a Biković je dodao da je veći budžet od prvog dela omogućio “film u kom postoje raskošne bitke, balovi, kostimi i zamkovi”.

Biković je naglasio da Rusi u svojoj istoriji imaju važne pobede među kojima je ona nad francuskim vojskovođom Napoleonom Bonapartom, pa će u ostvarenju “Sluga 2” gledaoci imati prilike da “vide i taj deo istorije, ne samo da se dobro zabave”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: