Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručio je danas, prilikom posete Policijskoj stanici u Beloj Crkvi, da je Ministarstvu unutrašnjih poslova bezbednost svih građana na prvom mestu, kao i da će se nastaviti sa ulaganjem u razvoj i jačanje srpske policije.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

gašić
FOTO TANJUG/ ZORAN ŽESTIĆ/ARHIVA

„Naši policajci spremni su da se suoče sa složenim bezbednosnim izazovima i odgovore na svaki postavljeni zadatak kako bi zaštitili građane Srbije. Njihovi rad i požrtvovanost čine život naših građana sigurnijim i to je ono na šta sam, kao ministar unutrašnjih poslova, ponosan“, istakao je Gašić.

Ministar je dodao da je zadatak MUP-a da u narednom periodu nastavi sa unapređenjem uslova za rad policajaca i podizanju kapaciteta policije, kroz obuke i obrazovanje, saopšteno je iz ministarstva. Najavio je i renoviranje ove policijske stanice u narednom periodu.

„Rezultati policijskog rada odražavaju se na poverenje naših građana koje je za nas od velikog značaja jer zajedničkim radom doprinosimo većoj bezbednosti, naročito u lokalnim zajednicama“, poručio je ministar. Gašić je naglasio značaj koji će na jačanje sigurnosti dece imati i projekat „Zajedno i bezbedno kroz detinjstvo“, koji će se u svim osnovnim školama sprovoditi tokom cele školske godine. Ministar Gašić je tokom ove posete Beloj Crkvi u Kulturno-prosvetnom centru prisustvovao svečanosti povodom obeležavanja 60 godina od formiranja 193. Automobilskog nastavnog centra u kasarni u Beloj Crkvi i sa predstavnicima ove opštine razgovarao o daljem unapređenju saradnje policije i lokalne samouprave.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: