Podeli vest

Kod koncertne dvorane Krokus siti hol kod Moskve, gde je u sinoćnjem terorističkom napadu poginulo najmanje 115 ljudi, građani danas pale sveće i ostavljaju cveće i igračke, odajući poštu poginulima.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

AP FOTO/David Cliff (STR)/Tanjug

Prema poslednjim podacima, u napadu je ubijeno 115 ljudi.

U Moskvi je danas saopšteno da je u vezi sa napadom uhapšeno 11 osoba, među kojima su i četiri osobe koje su direktno učetvovale u napadu.

VOROBJOV: Broj žrtava u Krokusu će se značajno povećati

Broj žrtava nakon terorističkog napada u koncertnoj dvorani “Krokus siti hol” značajno će se povećati, izjavio je gubernator Moskovske oblasti Andrej Vorobjov.

“Kada je reč o mrtvima, moram odmah da kažem da će broj žrtava značajno porasti”, rekao je Vorobjov, prenosi RIA Novosti.

On je naveo da su u toku radovi na raščišćavanju ruševina i da će se to raditi 24 sata dnevno.

“Danas u 6:30 spasioci su ušli u salu u kojoj su se desili najstrašniji događaji (…). Vidimo da je situacija izuzetno teška. Inženjerski radovi će se izvoditi 24 sata dnevno, njihov cilj je uklanjanje urušenog krova, svim sredstvima”, rekao je on, navodi Interfaks.

Ruski mediji javljaju da je Ministarstvo za vanredne situacije Rusije danas objavilo snimak sale koja je potpuno uništena u požaru.

Na snimku se vide metalne konstrukcije na mestu zidova sale, srušen krov i uništene bočne stepenice, navodi list Izvestija.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: