Podeli vest

podnaslovPripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu intenzivno rade na pronalasku dve, za sada nepoznate osobe, za koje se sumnja da su pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca, koji je u Urgentnom centru preminuo.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Tanjug/MUP, ilustracija

Policija je odmah po prijavi, juče u 18.20 časova, da su u jednom parku na Voždovcu dve osobe pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca, izašla na lice mesta, saopštio je MUP

Pripadnici MUP-a intenzivno rade na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti, kao i pronalasku osumnjičenih osoba.

Telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Više javno tužilaštvo u Beogradu prethodno je saopštilo da je dalo nalog policiji da identifikuje učesnike dogadjaja i prikupi sve nephodne podatke i obaveštenja u vezi sa dogadjajem od 26. maja 2024. godine na Voždovcu, nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo DJ.M. (37).

VJT naložilo policiji da identifikuje učesnike događaja nakon kojeg je preminuo Đ.M.

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da identifikuje učesnike dogadjaja i prikupi sve nephodne podatke i obaveštenja u vezi sa dogadjajem od 26. maja 2024. godine na Voždovcu, nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo DJ.M. (37).

Tužilaštvo je naložilo obdukciju sa toksikologijom DJ.M., kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, saopšteno je iz tog tužilaštva. Kako Tanjug nezvanično saznaje, reč je o rođenom bratu potpredsednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića.

Osmo odeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavestilo je dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da je u Ulici Dragice Končar na Voždovcu došlo do fizičkog sukoba izmedju nepoznatih lica i DJ.M., u kojem je DJ.M. zadobio povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, gde je ubrzo preminuo.

Tužilaštvo će su saradnji sa policijom rasvetliti sve okolnosti ovog dogadjaja, nakon čega će javnost biti obavešena o daljem postupanju, navedeno je u saopštenju


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ