Podeli vest

Kosovska policija saopštila je da se u Starom Kačaniku dogodilo ubistvo kada su nepoznate osobe ispalile više hitaca na vozilo kojim je upravljao 48-godišnji N.C.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

police
Foto: Pixabay

Prištinski mediji danas saznaju da je žrtva Nusret Cena, bivši pripadnik tzv. OVK, osumnjičen za trostruko ubistvo u Kačaniku krajem septembra 2007.godine.

Kako je saopštila Kosovska policija, beživotno telo pronađeno je na putu Kačanik-Uroševac, bez znakova života, a nedaleko odatle pronađeno je i jedno zapaljeno vozilo.

Prema prvim informacijama sa uviđaja, sumnja se da su nepoznate osobe pucale na vozilo kojim je upravljao ubijeni i zatim napustile lice mesta u nepoznatom pravcu.

“Nedaleko od mesta događaja, u selu Sopotnica kod Kačanika, pronađeno je još jedno putničko vozilo zahvaćeno plamenom, i postoji sumnja da su osumnjičeni, nakon izvršenja ubistva, zapalili vozilo i pobegli…

Telo stradalog N.C u starosti 48 godina upućeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Prištini.

Timovi regionalne policije u Uroševcu iz različitih sektora neprestano rade na prikupljanju informacija na terenu kako bi se slučaj razjasnio što je pre moguće”, navodi se u izveštaju policije.

Mediji prenose da se radi o Ceni, bivšem pripadniku “OVK”, koji je bio osumnjičen za trostruko ubistvo u Kačaniku koje je počinjeno krajem septembra 2007.godine.

Okružni sud ga je proglasio nevinim, a njegovo ime se ponovo pominjalo u vezi eksplozije u baru „Sekiraća“ u Prištini, za šta je, takođe, oslobođen krivice.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: