Podeli vest

Uprkos i dalje lošim vremenskim uslovima, jutros je nastavljena potraga za nestalim 13-godišnjim dečakom N.V. iz Herceg Novog.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Policija svetla
Foto: Shutterstock

Potraga za 13-ogodišnjim N.V. iz Herceg Novog kojeg je 17. januara uveče, kod hotela „Plaža“, povukao talas u more nastavena je danas najopsežnijom akcijom do sada u kojoj učestvuje 20 plovila i oko 100 spasilaca.

U potragu su uključena polovila UPSUL, MVCG, Lučke kapetanije Kotor, Sektor granične policije Herceg Novog, Direktorata za ribarstvo, Porto Montenegra, Marine Lazure, Direktorata za zaštitu i spasavanje, Portonovi, UNA Tivat, Montefisha, Mamula Island Hotela, Golden Wavea, Nik- Nata.

Pored toga učestvuje i 16 ronilaca, RCUD Bijela, Vojska Crne Gore i Vatrogasci Kotor, dok se helikopter očekuje. Helikopter Fronteksa uključen je u potragu juče.

Potraga na kopnu je prethodnih dana bila konstantna, a iz vazduha i u moru, je povremeno prekidana i zavisila je od vremenskih uslova, preneo je portal RTCG.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

preminuo

PREMINUO MUZIČAR TONI MONTANO

Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, preminuo je danas u 62. godini u Beogradu, potvrđeno je Tanjuga iz okruženja poznatog…