Podeli vest

Popularni špansko-francuski muzičar Manu Čao (Manu Ćao) održaće akustični koncert 5. septembra u Zastavinoj bašti u Kragujevcu, u organizaciji koncertne agencije Long Play, saopštila je ta kompanija.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

MANU CAO
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Biće to njegov jedini nastup u Srbiji ove godine u sklopu evropske tuneje, a slično je učinio i 2019. godine kada je održao koncert u Nišu, i to u punoj sali Osnovne škole “Mika Antić”.

Nekadašnji vođa muzičkog sastava “Mano Negra” već decenijama gradi izuzetno uspešnu solo karijeru i tražen je svuda po svetu, a turneje su mu uglavnom rasprodate. Kako navodi organizator, ambijent Zastavine bašte, uz neposredan, direktan kontakt sa publikom, sigurno će pogodovati i uticati na stvaranje jedinstvene atmosfere koju Manu Ćao uvek lako stvara sa srpskom publikom.

Na repertoaru se mogu očekivati, u specifičnim, intimnijim aranžmanima, najpoznatije pesme iz svih faza njegove karijere: “Mala Vida”, “King Kong Five”, “Me Gustas Tu”, “Clandestino”, “Bongo Bong”.

Manu Ćao je autentična pojava na svetskoj sceni, u žanru “world music” već skoro 40 godina, i poznato je da se na bini nikada ne štedi i voli da izlazi na bis.

Poslednji put muzičar je gostovao u Srbiji u septembru 2022. godine na otvorenoj sceni Botaničke bašte “Jevremovac” gde je imao dvočasovni energičan koncert pred nekoliko hiljada posetilaca, a nastup je bio unapred rasprodat.

Osim toga, Manu Čao je imao nastupe i na Exit festivalu u Novom Sadu, na beogradskom Stadionu Tašmajdan i u Hali sportova na Novom Beogradu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

ZA KOSTIĆA ZAVRŠEN EURO

Srpski fudbalski reprezentativac Filip Kostić zbog povrede kolena neće igrati u preostalom delu Evropskog prvenstva u Nemačkoj.