Podeli vest

Na predlog gradonačelnika Aleksandra Šapića, Grad Beograd će svakom učeniku osnovnih i srednjih škola obezbediti besplatan komplet udžbenika!

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

šapić
FOTO TANJUG/ BEOINFO/ SEKRETARIJAT ZA INFORMISANJE GRADA BEOGRADA/ARHIVA

Sekretar za obrazovanje i dečiju zaštitu Nenad Radić, izjavio je danas da će prema odluci Skupštine grada, na predlog gradonačelnika Aleksandra Šapića, Grad Beograd svakom učeniku osnovnih i srednjih škola obezbediti besplatan komplet udžbenika.

Radić je istakao da ukoliko neko smatra da postoji potreba za dodatnim kompletom udžbenika, može da ga kupi, ali će, kako je naglasio, jedan komplet zasigurno dobiti od Grada, saopštio je Beoinfo.

“Svaki učenik će dobiti svoj komplet, koji će predstavljati poklon đacima od njihovog grada. S obzirom da su se ponovo pojavile dezinformacije u vezi sa ovom odlukom, ovim putem se upućuje apel roditeljima da prate isključivo informacije koje Grad po ovom pitanju daje. Nadamo se da će se staviti tačka na dovođenje ljudi u zabludu jer to nije nikom u interesu, osim za skupljanje jeftinih političkih poena”, rekao je Radić.

On je potvrdio da je Grad budžetom za 2023. obezbedio sredstva za ovu namenu i da će svi učenici dobiti komplet udžbenika, kako je i odlučeno.

Kada se priča, to je jedno, kada neko konkretno sa reči pređe na dela, kao što je to uradio Gradonačelnik Alesandar Šapić sa svojim timom, i to na korist svih najmlađih Beograđana, to je za svaku pohvalu!


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ