Podeli vest

Ilon Mask nema svoj stan, nema kuću, nema vilu, nema jahtu… Ima samo jedan avion, ali kako kaže ne spava u njemu već kod svojih prijatelja

Autor : Bilten.rs , Izvor :

Ilon Mask
Foto: Pixabay

Da najbogatiji čovek na svetu Ilon Mask nema svoj dom mediji su spekulisali godinama, a on je sada to i potvrdio.

Ilon Mask nema svoj stan, nema kuću, nema vilu, nema jahtu… Ima samo jedan avion, ali kako kaže ne spava u njemu već kod svojih prijatelja. 

Mask je kako prenosi Biznis insajder potvrdio da spava kod prijatelja.

„Trenutno nemam ni stan, bukvalno boravim kod prijatelja“, rekao je Elon Musk u video intervjuu sa Krisom Andersonom, šefom organizacije TED konferencije.

„Ako putujem u oblast zaliva, gde se nalazi najveći deo Teslinog inženjeringa, u suštini rotiram kroz slobodne spavaće sobe prijatelja“, dodao je Mask.

Temu o stilu života najbogatijeg čoveka na svetu pokrenuo je Anderson svojom komentarom da su mnogi uvređeni konceptom milijardera, s obzirom na globalne disparitete u bogatstvu.

“Nije kao da je moja lična potrošnja velika. Mislim, jedini izuzetak je avion, ali ako ne koristim avion onda imam manje sati za rad”, rekao je Musk, priznajući da je njegovo neto bogatstvo ipak ” ludačko“.

Ilon Mask je ovim prvi put potvrdio da zaista nema svoj dom iako se o tome ranije spekulisalo.

Biznis Insajder podseća da je 2015. godine, Google-ov suosnivač i tadašnji izvršni direktor Larry Page rekao je da bi ponekad, kada bi Mask posetio Silikonsku dolinu, poslao mail u kome bi pisalo: „Ne znam gde da ostanem večeras. Mogu li da dođem?“


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: