Podeli vest

Jahta koja se povezuje sa Romanom Abramovičem primećena je danas nekoliko kilometara od obale jugozapadne Turske

Autor : Bilten.rs , Izvor :

ROMAN ABRAMOVIC
Foto: Tanjug/AP

Jahta “My Solaris”, koja se dovodi u vezu sa ruskim milijarderom Romanom Abramovičem, primećena je danas nekoliko kilometara od obale jugozapadne Turske, nakon što je poslednjih dana zaobilazila vode Evropske unije, prema sajtu za praćenje brodova, prenosi Rojters.

Posle dva dana boravka u tivatskom zalivu u Boki Kotorskoj, prema istom izvoru, Abramovičeva jahta se uputila ka Turskoj, a danas je bila na oko 3 kilometra od turske obale, u pravcu odmarališta Datča.

Superjahta “My Solaris” od 140 metara, koja plovi pod zastavom Bermuda, prema sajtu koji prati kretanje plovila “Marine traffic”, 8. marta je napustila brodogradilište u Barseloni gde je bila na popravci, a 12.marta je uplovila u vode Crne Gore , nakon što je Velika Britanija donijela odluku o zamrzavanju imovine ruskim oligarsima među kojima je i Abramovič, koji je inače vlasnik i fudbalskog kluba “Chelsea”.

Prošle nedelje, Abramovič je doleteo u Moskvu nakon što je napustio Istanbul svojim privatnim avionom.

Prema podacima praćenja letova, to je bilo drugo putovanje aviona povezanim sa Abramovičem između turskog grada i ruske prestonice za tri dana, navodi Rojters.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: