Podeli vest

U Višem sudu u Beogradu danas je glumica Milena Radulović detaljno ispričala na koji način ju je vlasnik škole glume Miroslav Aleksić seksualno uznemiravao.

Autor : Bilten.rs , Izvor :Tanjug

MIROSLAV MIKA ALEKSIĆ
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ARHIVA

Radulovićeva je, svedočeći kao oštećena, opisala jedan događaj i navela da se to desilo krajem novembra ili početkom decembra 2012.godine, kada ju je Aleksić pozvao da dođe kod njega u kancelariju.

Zatim ju je, kako tvrdi, jednom rukom uhatio za potiljak glave, a drugom za leđa i nasilno je poljubio.

Radulovićeva je ispričala da je Aleksić seksualno uznemiravao, dok je ona pokušavala da se izmakne izdižući se na prste.

Aleksić joj se, kako je dalje navela Radulovićeva, obratio rečima “dobra si ćero” nakon čega je ona otišla na čas crvena i raščupana.

Zbog više upadica tokom svedočenja glumice, nakon nekoliko upozorenja sudije da ne remeti mir u sudnici, Aleksićev branilac Zoran Jakovljević je kažnjen sa 100.000 dinara, a nakon pauze on će nastaviti da ispituje oštećenu.

Radulovićeva je započela svedočenje na prethodnom suđenju pre mesec dana.

U publici je prisutan veliki broj glumaca koji su došli kao njena podrška, a među njima su Andrija Milošević, Milan Marić i mnogi drugi, kao i Radulovićkin partner, pevač grupe Beogradski sindikat Ognjen Janković.

Okrivljeni je u sud stigao sa slobode, pošto mu je 10.marta prošle godine ukinut kućni pritvor u kom je bio od 10. septembra 2021. godine.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara 2021.godine i do 10. septembraje bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, nakon čega mu je 10. marta ukinut i kućni pritvor.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: