Podeli vest

Narodna banka Srbije (NBS) saopštila je danas da je DinaCard karticama Banke Poštanska štedionica, NLB Komercijalne banke i Banke Inteza moguće odloženo ili plaćanje na rate bez kamate.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

nbs
Foto: Shutterstock

“Ukoliko imate DinaCard karticu ove tri banke iskoristite pogodnost koja vam se nudi tokom cele godine, pa tako i kupovinu povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika obavite ovom karticom na odloženo ili na rate bez kamate”, naglašava centralna banka Srbije.

U saopštenju NBS se dodaje i da građani ukoliko planiraju putovanje tokom predstojećih praznika, DinaCard-PostCard karticom Banke Poštanska štedionica mogu kupiti gorivo ili platiti robu i usluge na benzinskim stanicama NIS Petrola i Gazproma, na odloženo ili na dve jednake rate, za račun u minimalnom iznosu od 5.000 dinara.

Ističe se i da će svi koji koriste uslugu SMS obaveštenja Banke Poštanska štedionica dobijati dan ranije besplatnu poruku o dospeću rate obavljene kupovine DinaCard-PostCard karticom na rate.

“Korisnici DinaCard kartica svih navedenih banaka u svojim novčanicima imaju instrument koji zamenjuje čekove, koji je znatno brži i jednostavniji za upotrebu, jer nema zadržavanja na kasi, ni vremenski zahtevnog ispisivanja čekova, iznos rate nije ograničen i zavisi samo od raspoloživih sredstava, a broj rata korisnik sam određuje pri kupovini”, piše u saopštenju.

NBS podseća da je plaćanje na rate danas moguće na više od 17.000 prodajnih mesta u Srbiji, a njihov spisak, kao i sve detaljnije informacije o pogodnosti kupovine na rate debitnim DinaCard karticama, mogu se naći na sajtovima banaka .


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: