Podeli vest

MUP, kao i do sada, čini sve kako bi građani dobili lična dokumenta u skladu sa zakonskim rokom, uprkos velikom broju zahteva, navodi MUP

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

pasoš
Foto: Shutterstock

Zbog povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata, Ministarstvo unutrašnjih poslova omogućilo je zakazivanje termina za izdavanje pasoša i ličnih karata elektronskim putem i za nedelju, u radnim jedinicama MUP-a u Ulici Omladinskih brigada 1 u Beogradu i u Novom Sadu u Bulevaru oslobođenja.

Pored zakazivanja elektronskim putem, nedeljom je u navedenim objektima moguće i podnošenje zahteva ličnim dolaskom, saopštio je danas MUP.

Zakazivanje termina i za nedelju omogućeno je, u saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Srbije, u radnim jedinicama u Beogradu u Ulici Omladinskih brigada 1 (SIV 3) od 8-15 časova, i u Novom Sadu u Bulevaru oslobođenja od 7-15 časova.

MUP podseća da građani, tokom cele godine, i nedeljom mogu da podnesu zahteve za izdavanje ličnih dokumenata u Upravi za upravne poslove, Policijske uprave za grad Beograd, Ljermontova broj 12a, od 7:30 – 15:30 časova.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, kao i do sada, čini sve kako bi građani dobili lična dokumenta u skladu sa zakonskim rokom, uprkos velikom broju zahteva, navodi MUP.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: