Podeli vest

Prolećno izdanje Egzitovog (EXIT) “No Sleep” počinje večeras na sedam lokacija u Beogradu

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

NO SLEEP EXIT
Foto: Exit

Prolećno izdanje Egzitovog (EXIT) “No Sleep” festivala, proglašenog Najboljim novim evropskim festivalom, biće održan na sedam lokacija u Beogradu, saopšteno je iz organizacije festivala.

Epicentar dvodnevnog festivala, kako najavljuju organizatori, biće hangar Matrez u Luci Beograd i kultni beogradski klub Drugstore, a među hedlajnerima su Nina Kraviz, Stephan Bodzin live, DVS1, DJ Bone, Agents Of Time, DJ Tennis i Sébastien Léger, najavljuju organizatori.

U hangaru Matrez već večeras, 8. aprila, nastupiće Nina Kraviz, DVS1, DJ Bone, Tijana T i Layzie, dok u subotu stižu Stephan Bodzin live, Agents Of Time, DJ Tennis B2B Kristijan Molnar, Luna Semara i Lukai.

U klubu Drugstore u subotu, 9. april, biće u znaku hip hopa, trapa i techna – u prvom delu večeri nastupaju Crni Cerak, Lacku, Spejs Noksi, Kene Beri, Tam, DJ Micubiši i Xoxo Rade, dok na zvaničnom afteru puštaju Daniella Da Silva B2B SUMIA, Human Rias i Monosaccharide.

Drugo veče u kultnom beogradskom klubu rezervisano je za tematsku žurku Euphoria, nazvanu po istoimenoj ultrapopularnoj seriji, a festival će na afterpartiju zatvoriti Sébastien Léger, Dejan Milićević i N-tchbl, navodi se u saopštenju.

Različiti #NSF programi biće održani u još pet beogradskih klubova – halfu, Dotu, 20/44, Ben Akibi i Silosima Beogradu, a kompletan program je na sajtu festivala.

Tradicionalna “No Sleep” konferencija, koja donosi aktuelne teme muzičke industrije, panel diskusije sa izvodjačima, kao i edukativne radionice, biće održana u prostoru “Marsh Open Space” u petak i subotu, od 13 do 18 časova.

Festivalske ulaznice za glavni muzički program mogu se kupiti putem sajta “No Sleep” festivala i preko “Gigs Tix” prodajne mreže.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: