Podeli vest

Nedavna anketa pokazala je da tri četvrtine Amerikanaca smatra da je predsednik Džozef Bajden prestar da obavlja drugi mandat. Tom utisku znatno su doprineli njegovi lapsusi, ali i padovi u javnosti. Da bi sprečili da se takvi gafovi ponove iz Bajdenovog tima osmisli su rešenje

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

bajden
Foto: Tanjug/AP Photo/Gemunu Amarasinghe

Predsednik Bajden, koji često zapinje i pada, sada preduzima hitne korake kako bi sprečio dalje neugodne padove pred izbore sledeće godine.

Ovo uključuje saradnju sa fizioterapeutom kako bi poboljšao ravnotežu, nošenje patka i korišćenje kraćih stepenica na avionu Air Force One.

Tim Bajdena, kako prenosi Axios, odlučan je da zaštiti osamdesetogodišnjeg predsednika od daljih javnih padova, što bi moglo narušiti njegovu izbornu reputaciju.

Od novembra 2021. godine, Bajden se sastaje sa fizioterapeutom Druom Contrerasom kako bi izvodio vežbe namenjene poboljšanju ravnoteže.

Kako navode američki mediji, Bajden će cipele zameniti patikama, a stepenište koje vodi do njegovog aviona već je skraćeno.

U martu 2021. godine, Bajden je tri puta posrnuo i na kraju pao na kolena dok je išao uz duže stepenice koje vode do predsedničkog aviona.

Sličan incident se dogodio u februaru ove godine, kada je predsednik izgubio ravnotežu dok je ulazio u avion kako bi napustio Poljsku.

Nažalost, čak i kraće stepenice,ispostavilo se, izazov su za Bajdena, a to se pokazalo prilikom odlaska iz Helsinkija kada je predsednik Amerke posrtao i zadržavao se za rukohvate.

Da li će ove mere biti dovoljne da ubede Amerikance da Bajden ipak nije prestar za još jedan mandat, videće se već sledeće godine.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: