Podeli vest

Nosilac liste “Mi – glas iz naroda” Branimir Nestorović rekao je da su večerašnje demonstracije opozicije u Beogradu “pokušaj Majdana iz 2000. godine” i ocenio da će nasilje sutra eskalirati.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ

On je za Novosti rekao da je reč o istom scenariju kao za Majdan 2000. godine, i da su večerašnji nasilni pokušaji ulaska demonstranata u Skupštinu grada “generalna proba”.

“Šta može da se kaže ovo? Šta sam rekao juče – Majdan. Eto to pokušavaju. Videli ste da ove studentske organizacije imaju zastavu sa pesnicom, a šta je to – Soroševa antifa. Mislim da je ovo generalna proba večeras i da će sutra eskalirati”, rekao je Nestorović za Novosti. Istakao je da je ironično da se lista koja se zove “Srbija protiv nasilja” služi nasilnim metodama.

“Videli ste i sami da razbijaju vrata na skupštini’, kaže Nestorović i dodaje da ovo izgleda kao scenario iz 2000. godine. ”Sutra ćemo se i mi sastati i razgovarati na ovu temu, ali što se ovog izolovanog slučaja tiče, mislim da će eskalirati, jer ako sada ne odustanu, onda gube njihov smisao i mogu da idu u političku penziju”, rekao je Nestorović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: