Podeli vest

Nikolić je nakon operacije zgloba uz saigrače i ekipu kao navijač

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

zvezda
Foto: Shutterstock

Vezni fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić oporavlja od povrede zgloba koji je nedavno operisao.

“Dugo sam se borio s tom povredom, a na zimskim pripremama je ustanovljeno da moram na operaciju. Teško mi je palo to sve, jer sam očekivao da ove sezone napravim dodatni iskorak i budem bolji nego prošle. Ipak, dugorocno gledano je najbolje moguće rešenje. Operacija je prošla odlično, skinuo sam “cizmu” prošle nedelje i stvarno za sada sve ide po planu”, rekao je Nikolić za klupski sajt.

Nikolić ističe da ga je ova povreda psihički ojačala.

“Povrede su najteža stvar u fudbalu, ali na mentalnom planu me je dosta ojačala. Prognoze su takve da bi trebalo da budem spreman za letnje pripreme. Ne žurim, strpljiv sam, ali jedva čekam ponovo da zaigram. Do tada – treninzi svaki dan i serije u slobodno vreme”, rekao je Nikolić.

Iako trenutno ne može da pomogne na terenu, Nikolić je uz saigrače i ekipu kao navijač.

“Konstantno se čujem sa svima, pričamo, razmenjujemo mišljenja i veoma sam srećan i ponosan na rezultate koje beležimo. Teško mi je pala eliminacija od Rendžersa, jer smo bili bolja ekipa u dvomeču, ali i to se dešava u fudbalu. Što se tice prvenstva, verujem da cemo biti šampioni, jer imamo najbolji tim u Srbiji. Verujem u još jednu duplu krunu”, poručio je Nikolić.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: