Podeli vest

Jedna od najcenjenijih pop pevačica u regionu Nina Badrić održala je koncert u Mts dvorani.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Poznata po moćnim interpretacijama, Badrić je sinoć u prepoznatljivom maniru spajala klasičan pop sa džezom, kanconom i fanki zvukom na radost publike koja je ispunila Mts dvoranu do poslednjeg mesta.

Neposredno pre nastupa Badrić je za Tanjug kazala da u Beogradu ima veliku bazu obožavatelja.

“Publika u Beogradu zna šta je dobra muzika i to me uvek posebno veseli. Ja sam spontana na sceni i trudiću se da ljudima bude lepo”, rekla je Badrić.

U romantičnoj atmosferi proslave Dana zaljubljenih Badrić je nizala hitove kao što su “Čarobno jutro”, “Dodiri od stakla”, “Dat će nam Bog”, “Dani i godine”, “Za dobre i loše dane”, “Čežnja”, “Rekao si”, “Ratujem s tugom”…

Posebnu počast bardu mediteranske šansone Oliveru Dragojeviću Badrić je odala pevajući tri njegove pesme, pa je puna Mts dvorana pevala sa njom veliki Dragojevićev hit “Skalinada”.

Nina Badrić je do sada objavila sedam solističkíh albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete s eminentnim muzičarima širom regiona, ali i sveta. Jedna je od najomiljenijih pevačica u regionu, dobitnica je i osam nagrada Porin, kao i mnogih drugih. Publika je ovacijama ispratila Ninu Badrić sa pozornice Mts dvorane.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: