Podeli vest

Pripadnici Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala Ministarstva unutrašnjih poslova, otkrili su danas da je učenica sedmog razreda Osnovne škole “Bratstvo” preko društvene mreže pretila drugarima iz odeljenja.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ ALEKSANDAR NIĆIFOROVIĆ

Otkriveno je da je ona tokom proteklih 10 dana slala preteće poruke drugarici iz odeljenja na “Tik tok” grupi, u kojoj su bili đaci jednog odeljenja te novopazarske škole.

Roditelji dece, koja su u istom odeljenju sa devojčicom, iz straha svoju decu danima nisu slali na nastavu.

Direktor novopazarske Osnovne škole “Bratstvo”, Dejan Kulundžić, izjavio je da mu je danas policija potvrdila da se radi o učenici sedmog razreda obrazovne ustanove kojom rukovodi.

“Danima je trajalo zastrašivanje učenika. Naš tim za prevenciju nasilja učinio je sve, obaveštena je odmah i policija. Ozbiljno smo shvatili sve poruke, bile su zastrašujuće. Pozvali smo i roditelje učenika tog odeljenja. Sa pretnjama na ‘Tik tok’ grupi se nastavilo i nakon toga”, kazao je direktor.

Naglasio je da je policija intenzivno radila na rasvetljavanju slučaja.

“Bili su danonoćno u školi i oko nje, u uniformi i civilu. Danas sam bio u policiji. Nisam mogao da verujem da je učenik naše škole spreman da piše takve stvari”, rekao je Kulundžić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: