Podeli vest

Nastavak najgledanijeg domaćeg projekta “Južni vetar” očekuje se kroz 12 novih epizoda TV serije pod nazivom “Na granici”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

film

Potpuno nepredvidiv zaplet, snimanje u više evropskih zemalja, najveće svetske i domaće glumačke zvezde – najkraće opisuju novu sagu najgledanijeg domaćeg projekta “Južni vetar”, čiji nas nastavak očekuje kroz 12 novih epizoda TV serije pod nazivom “Na granici”.

Posle 100 snimajućih dana, autorska i glumačka ekipa danas je podelila prvi tizer serijala koji će u Srbiji premijerno biti emitovan od februara 2023. godine.

U svom nastavku, “Južni vetar – Na granici”, kreatora serije Miloša Avramovića i scenariste Petra Mihajlovića, bavi se borbom svetskih sila – Rusije, Amerike i Evrope, kriminalnim vezama i korupcijom, sukobljenim interesima u čijem je centru Srbija i naši junaci.

Snimano na lokacijama u Srbiji, Hrvatskoj i Rusiji, kao i na granicama Italije i Finske, pratimo vođu srpskog podzemlja, narko-bosa Petra Maraša, čiji poslovi sve više ugrožavaju njegovu egzistenciju.

Medjunarodnu glumačku podelu čine holivudske i ruske zvezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts, kao i Oksana Akinšina i Aleksej Guskov, uz već dobro poznatog Italijana Paskvala Espozita; dok domaće glumačke zvezde predvode Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Miki Manojlović, Jovana Stojiljković, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, Milica Gojković, Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović i Stefan Kapičić.

  Za celokupnu produkciju ovako zahtevnog projekta posebno su zaslužni producenti serije Tatjana Žeželj Gojković, Miloš Avramović, Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

Kvalitet “Južnog vetra” potvrđuje i to što je prvi put u istoriji projekat sa Balkana dobitnik sredstava za produkciju igrane TV serije u kategoriji za TV i online sadržaj, na fondu potprograma Media Kreativna Evropa. TV serija “Južni vetar – Na granici” snimljena je u produkciji Režim i Archangel Digital Studios u koprodukciji sa Telekom Srbija i RTS, kao i producentskim kućama Film District, Arhangel Studios, Telefim (Hrvatska) i A-Lab produkcijom (Italija), uz podršku partnera Mediaslovo i Okko.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: