Podeli vest

Imamo iskustvo od prošle godine sa Megom koje nas opominje i sigurno da moramo ući u taj meč maksimalno pripremljeni, istakao je Obradović.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Željko Obradović
Foto: Shutterstock

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da njegova ekipa ima iskustvo od prošle godine sa Megom koje opominje. Košarkaši Partizana sutra od 18:30 časova gostuju ekipi Mege u okviru 18. kola ABA lige.

„Očekuje nas veoma teška i važna utakmica. Imamo iskustvo od prošle godine sa Megom koje nas opominje i sigurno da moramo ući u taj meč maksimalno pripremljeni. Mlada su i ambiciozna ekipa koja će sigurno dati sve od sebe protiv nas. ABA liga je za nas važna i ova utakmica je čak i važnija nego ona koju smo dobili u Kaunasu protiv Žalgirisa”, istakao je Obradović.

Centar Partizana Alen Smailagić dodao je da fokus ekipe mora biti samo na sutrašnjoj utakmici.

„Sledi nam Mega za koju imamo jedan dan da se pripremimo. Nije vreme da razmišljamo o onome što je bilo niti da uživamo u nekim pobedama, već samo da mislimo o onome što sledi. Ima nas dosta u timu koji smo se prošle godine opekli protiv Mege nakon evropske utakmice i sigurno je da moramo pokazati da smo tu lekciju naučili”, izjavio je Smailagić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: