Podeli vest

Boško Obradović predao kandidaturu za predsednika i izneo satav o KiM, Rusiji i ključnim tačkama svog programa

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Bosko Obradović
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Kandidat za predsednika Srbije ispred koalicije Dveri i POKS Boško Obradović pozvao je danas sve građane koji ne žele povratak na bivši režim da ga podrže jer je “dokazao da ima srce i hrabrost da se suprotstavi režimu”.

“Svi koji ne žele povratak na bivši režim sada će konačno na predsedničkim izborima imati za koga da glasaju. Neko sam ko nije nikada bio na vlasti, neko ko nema afere. Tokom ovih deset godina dokazao sam da imam srce i hrabrost da se suprotstavim korumpiranom pravosudnom i političkom sistemu u Srbiji koji se nije menjao više od tri decenije”, rekao je Obradović nakon predaje kandidature Republičkoj izbornoj komisiji.

Naglasio je da je spreman da sa građanima menja “korumpirani sistem, kako bi konačno došlo do smene političke generacije” i da se novi ljudi pitaju i odlčuju na tradicionalnim i hrišćanskim vrednostima.

Cilj: Zaustavljanje odliva mladih

Rekao je da će mu glavni potlički cilj biti maldi – da zaustavi njihov odlazak i da obezbedi uslove da ih vrati u Srbiju.

Za to, kako kaže ima konretna rešenja – obezbediće im bolje obrazovanje, lakše zapošljavanje, osamostaljivanje, između ostalog kroz pomoć u rešavanju stambenog pitanja.

Obradović o Kosovu i Metohiji i Rusiji

Naglasio je da će voditi računa o teritrijalnom integritetu i KiM, o svim Srbima u regionu, da će poštovati sve manjine i demoraktiju i Ustav.

“Neću dozvoliti da budu uvedene snakcije Rusiji niti da zemlja ide ka članstvu u NATO”, rekao je i dodao da će se zalagati za ekonomski i ekološki patriotizam – za podršku domaćoj privredi i poljorpivedi i zaštiu životne sredine.

Porodica na prvom mestu

Biću protiv pomoći stranim komapnijama koje ovde donose prljave tehnologije, naveo je Obradović i dodao da će porodicu staviti na prvo mesto kako bi pobedili belu kugu.

Rekao je i da će svima za stupanje u brak ili rođenje deteta omogućiti poreske olakšice.

Pozvao je “sve dame” diskriminisane na svim poljima, da glasaju za njega kako bi ih kao predsednik zastupao na političkoj sceni.

Kandidaturu Obradovića podržao je POKS. Miloš Parandilović je tim povodom rekao da podržavaju Obradovića jer je se 10 godina borio za bolju Srbiju i što je jedini koji je obećao da će tokom mandata otvoriti pitanje obnove kraljevine, zato što želi da bude poslednji predsednik i da posle njega Srbija bira kraljevskog premijera.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: