Podeli vest

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo je rešenje kojim je ocu dečaka ubice zabranjeno da raspolaže, otuđi i optereti nepokretnosti i pokretne stvari čiji je vlasnik. 

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Viši sud u Beogradu saopštio je danas da je doneo rešenje da se ocu dečaka osumnjičenog za masovno ubistvo u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, a koji se nalazi u pritvoru, zabrani da otuđi svoju imovinu. Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je juče doneo rešenje kojim je usvojio predlog oštećenih S.S.Č., B.A., M.M., I.B., N.K., D.D., B.A., A.A i R.V.J. za određivanje privremenih mera obezbeđenja imovinskopravnih zahteva pa je okrivljenom V.K. zabranjeno da rasplaže, otuđi i optereti nepokretnosti i pokretne stvari čiji je vlasnik, saopsteno je iz suda.

Kako se navodi, to su stan u Beogradu, idealni delovi poslovnog prostora u Beogradu i putničko motorno vozilo.

Privremene mere će trajati do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka. Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja, koja ne zadržava izvršenje rešenja. Okrivljenom V.K. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti.

Vladimir. K, nalazi se u pritvoru koji mu je početkom meseca produžen za još 30 dana. Vladimir K. je uhapšen odmah nakon što je njegov sin, koji nije krivično odgovoran pošto nema navršenih 14 godina, počinio zločin u školi.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: