Podeli vest

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Đorđe Višacki podsetio je danas da će Srbiju predstavljati 83 sportista na Evropskim igrama u poljskom Krakovu, saopštio je OKS.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

srbija
Foto: Pixabay

U saopštenju se navodi da je danas održan završni koordinacioni sastanak sa nacionalnim granskim sportskim savezima pred III Evropske igre u organizaciji OKS.

Višacki je podsetio sve prisutne da će na EI učestvovati 7300 sportista u 26 sportova, dok će srpski tim brojati 83 sportista.

On je naglasio da je na ovom putu OKS, kao i uvek, imao punu podršku pre svega Ministarstva sporta Srbije i poželeo svim sportistima dobro zdravlje i puno sreće i uspeha na ovom takmičenju.

Sportska direktorka OKS Sonja Vasić se zahvalila predstavnicima nacionalnih granskih sportskih saveza na saradnji i na pomoći da se sve neophodne obaveze ispune pred početak takmičenja.

Vasićeva je iskoristila priliku da sportistima i njihovim trenerima poželi pre svega dobro zdravlje i mnogo uspeha na sportskim takmičenjima.

Šef Misije OKS za Evropske igre Nataša Janković je predstavila i tim OKS koji će biti na raspolaganju srpskim sportistima i trenerima tokom boravka delegacije u Poljskoj.

Na sastanku su bili prisutni i direktorka Antidoping agencije Srbije prof. dr Milica Vukašinović-Vesić i prof. dr Vladimir Jakovljević ispred Republičkog zavoda za sport i medicinu sporta.

U saopštenju OKS se zaključuje da prethodnica Misije putuje za Krakov u četvrtak kako bi osigurala da 83 srpskih sportista po dolasku u Sportsko selo imaju sve uslove za boravak u njemu, kao i neophodnu logistiku za kvalitetno nadmetanje i ostvarivanje dobrih rezultata.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ