Operator tokijskog Diznilenda izvinio se danas nakon što su se pojavili video klipovi na kojima se vidi kako je irvas podigao suknju ženi obučenoj u lik Mini Maus, tokom nedavne božićne parade, što su neki okarakterisali kao gest “seksualnog uznemiravanja”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Tanjug/AP Photo/John Raoux, File

Parada je održana u subotu, a incident se dogodio kada je irvas podigao suknju junakinji iz crtanog filma Mini Maus, dok je plovila vodom u tematskom parku, koji se nalazi istočno od Tokija.

Operator “Orijental lend” odbio je da kaže da li je taj potez bio deo scenografije ili improvizacija, preneo je Kjodo. “Izazvali smo nelagodnost našim posetiocima, zbog čega se izvinjavamo”, saopštili su iz “Orijental lenda”.

Božićna parada će da se održi i 25. decembra, a operator je poručio da će sve biti urađeno “propisno”. Japanska novinska agencija navodi da su na društvenim mrežama pojedinci izrazili ljutnju jer je Mini podignuta suknja, navodeći da je to “loš primer za decu”, dok su drugi branili ovaj potez rekavši da producenti imaju pravo da odluče kakvu scenu će da naprave.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: