Podeli vest

Danas će biti saslušan S.V. (22), koji je nakon dva meseca skrivanja uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pokušaju ubistva

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

SUĐENJE
Foto: Pixabay

U Višem javnim tužilaštvu u Beogradu danas će biti saslušan S.V. (22), koji je nakon dva meseca skrivanja uhapšen u utorak u Soko Banji zbog sumnje da je učestvovao u pokušaju ubistva pripadnika obezbeđenja beogradskog noćnog kluba “Stefan Braun” M.Č. (41) u noći između 14. i 15. marta.

S.V. je 17. marta na zahtev Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određen pritvor i naloženo raspisivanje poternice.

S.V. i A.Š. se terete kao saizvšioci u krivičnom delu teško ubistvo u pokušaju, a A.Š. je i dalje u bekstvu i za njim je takođe raspisana poternica i određen pritvor 17. marta.

Kako Tanjug saznaje, S.V. je u vreme pucnjave bio na izdržavanju kazne kućnog zatvora od osam meseci zbog neovlašćenog držanja narkotika za ličnu upotrebu.

Nakon incidenta uhapšeni su S.T. (42) i N.S. (25) zbog sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo u pokušaju, dok se M.D. (28) tereti za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, jer je osumnjičene odvezla i krila nakon pucnjave.

Osumnjičenima S.T. i N.S. je tada određen pritvor, a devojka M.D. se brani sa slobode.

Prema nezvaničnim informacijama, M.D. je izazvala incident u klubu zbog kojeg je došlo do sukoba i tuče, a potom i pucnjave.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: