Podeli vest

Međunarodni sajam knjiga i 27. izložba umetnosti “Art ekspo” svečano su otvoreni u hali Novosadskog sajma, i trajaće do 13. marta. Na ovoj manistefaciji predstaviće se dve stotine izlagača iz šest zemalja, a pripremljeno je i 140 različitih programa.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

KNJIGA
Foto: Pixabay ilustracija

Prema rečima izvršnog direktora za sajamsku delatnost Borisa Nadlukača, ove godine očekuje se rekordan broj izlagača, ali i posetilaca.

“Očekuje nas niz interesantnih programa u Hali Master, uz predstavljanje pisaca, mogućnost kupovine knjiga po sniženim sajamskim cenama, i atraktivnim programima koje smo organizovali, verujemo da je to prava pozivnica za sve naše posetioce”, ističe Nadlukač.

On dodaje da će u sklopu sajma, u četvrtak i petak biti organizovan i Sajam obrazovanja “Putokazi” na kom će biti predstavljeno oko 500 obrazovnih profila, programi za učenike svih uzrasta i programi na jezicima nacionalnih manjina.

“Pored Sajma knjiga i Sajma obrazovanja, očekuje nas i izložba koja je posvećena dvadesetogodišnjici nagrade ‘Sava Šumanović’ koji novosadski sajam dodeljuje i svi autori koji su u tom periodu nagrađeni biće predstavljeni u Auli Novosadskog sajma”, istakao je Nadlukač.

Programi će do ponedeljka trajati od 10 do 20 sati, izuzev petka i vikenda kada će biti produženi do 21 čas, a ulaz za sve posetioce je besplatan.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: