Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je 24. grend slem i ponovo se vratio na prvo mesto ATP liste. Svetski mediji su, kao i uvek, bili zainteresovani za brojeve i statistiku, ali jedna Novakova poruka broji milionske preglede na mrežama i svi pišu o tome.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Svi fotografi su nakon meča, u jednom trenutku, okrenuli svoje kamere ka Novaku koji je krenuo ka svojoj porodici. Ovoga puta u centru pažnje bila je njegova ćerkica Tara.

Kada su Novaka nakon osvajanja US Opena pitali kako se osećao u trenutku kada je meč završen, on je odgovorio: „Osetio sam olakšanje. Želeo sam da odem do mreže i pružim ruku protivniku jer ga cenim i poštujem, a onda sam poželeo da zagrlim svoju ćerku”.

“Nisam znao da će ona sedeti tamo. A kada sam doša na teren video sam je.. Bila je okrenuta ka meni dok sam sedo na klupi i smešila mi se. U svakom trenutku kad mi je bila potrebna ta nevina, dečija energija, dobio sam je od nje. Kada sam prolazio kroz veoma stresne momente, kada mi je bilo potrebno malo pokretačke snage, neke vrste svetlosti, ona mi je dala osmeh ili pokazala stegnutu pesnicu”, rekao je Novak.

“Kada sam postao otac moja najveća želja je bila da doživm da osvojim grend slem pred decom, a da oni budu dovoljno veliki da shvate šta se dešava. I više sam nego blagosloven što se to dogodio dva puta ove godine”, dodao je Đoković.

Novakova priča o porodici ovoga puta zaista je podstakla sve medije da se uz priču o njegovom uspehu na terenu pozabave i njegovim odnosom sa decom i porodicom koja je uz njega.

“Izuzetno je važno kada pogledate na tribine i vidite svoje najmilije koji prisustvuju vama važnim momentima. Važno je da imate priliku da sreću i uspeh podelite sa njima”, poručio je Đoković.

Novakova ćerka Tara, uz svog brata Stefana, prvi put je na terenu bila 2021. godine u Parizu i tada je Novak nakon meča poslao poruke ljubavi prema njoj i njenom bratu.

Koliko smo i zašto izgubili takav odnos prema porodici i da li će Đoković i na ovom polju biti uzor svima pitanja su kojima će se zasigurno i narednih dana baviti svetski mediji.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: