Podeli vest

Na najpopularnijoj filmskoj stranici IMDB osvanula je lista najgledanijih filmova i serija u 2023. godini. Kako se vidi po spisku, nema mnogo iznenađenja, osim jednog: crtaći su pregazili neka ozbiljnija filmska ostvarenja.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto: Tanjug/Warner Bros. Pictures via AP, File

IMDb se, umesto da zasniva svoje godišnje rangiranje na malim statističkim uzorcima, recenzijama profesionalnih kritičara ili bioskopskim prihodima, oslanja na podatke s IMDbPro MOVIEmeter i STARmeter rangiranja, koja se zasnivaju na stvarnim pregledima stranica od strane više od 250 miliona posetilaca IMDb-a svakog meseca. Kako bi nastavio pomažući ljubiteljima zabave da otkriju šta gledati, IMDb je takođe najavio lansiranje svoje nove funkcije Interests. Dostupno korisnicima IMDb aplikacije od danas, ova opcija pomaže obožavaocima zabave da istraže i pronađu najpopularnije filmove i serije iz žanrova koje najviše vole.

Kao i uvek rasprave oko toga da li su svi filmovi zaslužiti svoja mesta ostaju, međutim, odgovor i ne možemo znati dok sve ne pogledamo zato sačuvajte ovu listu za predstoječe praznike ukoliko vam je nešto promaklo.

10. The Flash

9. Killers of the Flower Moon

8. Spider-Man: Across the Spider-Verse 

7. Five Nights at Freddy’s 

6. The Super Mario Bros. Movie 

5. John Wick: Chapter 4 

4. The Little Mermaid

3. Guardians of the Galaxy Vol. 3

2. Barbie

1. Oppenheimer

Najbolje serije 2023. godine

10. Gen V

9. The Bear

8. Ted Lasso

7. The Fall of the House of Usher

6. One Piece

5. The Mandalorian

4. Black Mirror

3. Succession

2. Ahsoka

1. The Last of Us


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: