Podeli vest

Nakon što su prošle godine obradovali Beograđane svirkom u beogradskom Bitef art kafe-u, a pre toga i pojavljivanjem na Arsenal Festu u Kragujevcu, jedan od najvećih rock bendova na ovim prostorima, Parni Valjak, u okviru svoje nove postave sa mladim pevačem Igorom Drvenkarom, nastupiće 09. novembra u kultnoj mts Dvorani.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Shutterstock.com/Cesare Andrea Ferrari/Tanjug

Parni Valjak je prošle godine predstavio svoje novo poglavlje, u kojem im se pridužio Igor Drvenkar.

Mladi pevač slovi u javnosti za nekoga ko je doneo posebnu energiju bezvremenskim hitovima, kao i novim pesmama Parnog Valjka, a publika je ovu priču podržala kroz brojne koncerte koje je bend u poslednjih godinu dana održao širom regiona.

Uoči nastupa u beogradskoj mts Dvorani, članovi benda poručuju “da se raduju ponovnom susretu sa Beograđanima, ali i akustici i intimnoj atmosferi koju nudi jedinstveni prostor mts Dvorane”

Beogradska publika uživaće, kao i svaki put, uz opsežan i emotivan repertoar koji čine brojni hitovi,među kojima su: “Stranica dnevnika”, “Jesen u meni”, “Dođi”, “Ugasi me”, “Godine prolaze”; “Moja je pjesma”, “Sve još miriše na nju”, “Zastave” i mnoge druge, a kako bend trenutno radi na novom albumu, pred publikom u Beogradu izvešće i nove autorske pesme, među kojima su i singlovi “Kad padne mrak” i “Moja glava, moja pravila”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: