Podeli vest

Na dan utakmice, 31. avgusta, prodaja će biti organizovana isključivo na blagajnama stadiona FK Partizan od 10 časova do početka utakmice.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

partizan
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ARHIVA

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas cene ulaznica za predstojeći 168. večiti derbi protiv Crvene zvezde, koji je na programu u sredu, 31. avgusta u 20.00 na stadionu u Humskoj.

Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima Partizana počinje sutra od 10 časova, a ulaznice je moguće kupiti preko jednog od sledećih kanala: Direktnog placahnja online karticom i dobijanja PDF ulaznice na mejl, gotovinski direktno na Ticketline prodajnim mestima, kao i na blagajni stadiona FK Partizan.

Na dan utakmice, 31. avgusta, prodaja će biti organizovana isključivo na blagajnama stadiona FK Partizan od 10 časova do početka utakmice.

Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima FK Crvena zvezda počinje u ponedeljak, 29. avgusta. na blagajnama stadiona “Rajko Mitić” i odvijaće se u ponedeljak i utorak u radnom vremenu koje će biti naknadno objavljeno.

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Republike Srbije moguća je samo uz identifikacioni dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš,) ili za strance (pasoš).

Cene ulaznica su za jug i sever – 1.000 dinara, istok bočno – 2.000, istok centar 2.500, zapad bočno – 2.500, zapad centar – 3.000, lože istok – 5.000 dinara i lože zapad – 10.000 dinara.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: