Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ponovio je danas da su Srbi koji su proteklih dana uhapšeni u južnoj srpskoj pokrajini nevini i istakao da su jedini kriminalci premijer i ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija, Aljbin Kurti i Dželjalj Svečlja.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

petković
FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC/ARHIVA

“Jedini kriminalci ovde su Dželjalj Svečlja i Aljbin Kurti, čija teroristička policija hapsi i kidnapuje nevine Srbe u stilu UČK i prebija srpsku decu! Nemanja, Dalibor i Uroš su nevini, kao i Radoš, Dušan, Lune i ne postoji nijedan dokaz koji ih optužuje, već samo dokazi da su nevini”, poručio je Petković na Tviteru.

Petković je objavio i fotografiju na kojoj je označen Svečlja u trenutku dok sa grupom ljudi prevrće automobil Euleksa.

“Nismo zaboravili kako ste Dželjalje Svečlja prevrtali Euleksove džipove, a vaš gazda Kurti bacao suzavac i šok bombe u skupštini i na policiju. Ko o čemu, kriminalac Svečlja o poštenju”, zaključio je Petković.

Petković je reagovao na izjavu Svečlje, koju je takođe postavio u objavi, da su poslednja tri dana uhapšena trojica Srba zbog, kako je naveo, “brutalnih i kriminalnih napada na novinare” i da će uhapsiti svakoga ko je odgovoran za nasilje prema novinarima.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: