Podeli vest

Iskusni preduzetnici predstaviće svoja iskustva o tome kako su započeli svoje prve poslove i kako je izgledaonjihov početak

Autor : Bilten.rs , Izvor :

biznis
Foto: Shutterstock

 Sektor preduzetništva Privredne komore Srbije organizovaće 31. marta konferenciju o preduzetništvu mladih u Srbiji, razvoju i osnivanju biznisa.

U okviru konferencije “Pokreni se – Kreni u biznis” kroz panel diskusije iskusni preduzetnici predstaviće svoja iskustva o tome kako su započeli svoje prve preduzetničke poduhvate i kako je izgledao put koji su prešli do današnjih biznisa, koji su to trendovi i poteškoće sa kojima se preduzetnici susreću i kako ih prevazilaze, najavila je PKS.

U diskusijama će učestovati i influenseri preduzetnici koji će govoriti o važnosti društvenih mreža i digitalizacije za uspešno poslovanje.

“Cilj je da se mladi ohrabre da nakon formalnog školovanja započnu sopstveni posao. Tu smo da im savetima i podrškom pomognemo da prevaziđu početnicke izazove u poslovanju”, rekla je direktorka Sektora preduzetništva PKS Branislava Simanić.

Podseća da komora nizom aktivnosti pruža podršku mladim preduzetnicima u razvijanju poslovanja kroz besplatne edukacije, promociju i poslovno povezivanje na regionalnom i međunarodnom nivou.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: